Over mijzelf

Leuk dat je kijkt op mijn website, welkom!

 

Ik ben Mariska en sinds 2018 trotse eigenaresse van Spirituele Praktijk By Seven.
Oorspronkelijk kom ik uit Bunnik, waar ik in 1975 ben geboren, maar inmiddels woon ik alweer heel wat jaren in Oss. 


Mijn werk is mijn zielsmissie. Gaande weg ben ik daarachter gekomen.
Als kind legde ik mijn hand spontaan op een zere plek bij iemand als deze pijn had. Ook hoorde ik vaak stemmen om mij heen, die niet van de mens op aarde was. Als meisje van 10 jaar hield ik mijn spreekbeurt over bijna-dood-ervaringen. Niet omdat ik dat zelf ervaren heb, maar omdat ik mijn klasgenootjes wilde laten weten dat er veel meer is dan alleen datgene wij hier op aarde ervaren.
Je kunt dus wel stellen dat ik van jongs af aan al voelde dat ik de verbinding met de geestelijke wereld meer naar aarde wilde brengen. Dit is voor mij altijd al iets vanzelfsprekends geweest. Maar ik werd ouder en ging meer op in het aardse leven en het contact met de spirituele wereld verdween wat naar de achtergrond.

Een aantal jaren, en behoorlijk wat levenservaring verder, voelde ik dat ik er klaar voor was om dat te gaan doen wat voor mij als kind al zo vanzelfsprekend was. Samen met de spirituele wereld de mens op aarde helpen. Ik ben iemand die heel zuiver wil werken en graag op een professionele en heldere manier wil leren om via deze weg anderen te helpen.
Ik heb de afgelopen jaren diverse opleidingen mogen volgen om mijn Mediumschap, Spiritueel Coaching en Healing zo helder mogelijk in te zetten. Hiermee heb ik al vele mensen mogen helpen en ik hoop dat nog lang te mogen doen. Voor mij is dat het mooiste werk wat er is.

Foto van een wit engelen veertje. Spiritueel symbool, contact me engelen, boodschap van het universum.

Mijn ontwikkeling als mens, Medium en Spiritueel Coach zal nooit stil komen te staan. Ik daag mezelf altijd uit met de vraag: Wat zegt liefde? Want wat je aandacht geeft dat groeit.
Ik ben van mening dat ik de mens alleen maar kan begeleiden vanuit licht en liefde. Ik hou er niet van om te blijven hangen in stukken die niet meer dienen of je naar beneden trekken. Ik streef ernaar mijn leven zoveel mogelijk te leven vanuit het hart met vertrouwen in het universum en de universele liefde. Op deze manier kom ik zelf ook door mijn eigen levenslessen heen en dat draag ik ook graag uit in mijn praktijk.

Uiteraard vind ik het ook heel fijn om met andere zaken in het leven bezig te zijn. Dat houdt mezelf in balans. In wandelen, muziek luisteren, lezen en mediteren vind ik mijn rust. Met mijn dochter, vriend, familie en vrienden breng ik graag mijn vrije tijd door. Mijn vakanties breng ik het liefst door op eilanden, waar ik lekker rond kan rijden, de omgeving kan ontdekken en me kan opladen op het strand in de zon met mijn voetjes in het zand. Lekker dansen op een festival of een feestje is voor mij echt op- en ontladen. Ook hou ik me graag bezig met beauty, mode en het gezellig aankleden van mijn huis. 

 

Heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen, dan ontmoet ik jou graag in mijn praktijk!