Over mijzelf

Leuk dat je kijkt op mijn website, welkom!

 

Ik ben Mariska en sinds 2018 trotse eigenaresse van Spirituele Praktijk By Seven.
Oorspronkelijk kom ik uit Bunnik, waar ik in 1975 ben geboren, maar inmiddels woon ik alweer heel wat jaren in Oss.


Mijn werk is mijn zielsmissie. Gaande weg ben ik daarachter gekomen.
Als kind legde ik mijn hand spontaan op een zere plek bij iemand als deze pijn had. Ook hoorde ik vaak stemmen om mij heen, die niet van de mens op aarde was. Als meisje van 10 jaar hield ik mijn spreekbeurt over bijna-dood-ervaringen. Niet omdat ik dat zelf ervaren heb, maar omdat ik mijn klasgenootjes wilde laten weten dat er veel meer is dan alleen datgene wij hier op aarde ervaren.
Je kunt dus wel stellen dat ik van jongs af aan al voelde dat ik de verbinding met de geestelijke wereld meer naar aarde wilde brengen. Dit is voor mij altijd al iets vanzelfsprekends geweest. Maar ik werd ouder en ging meer op in het aardse leven en het contact met de spirituele wereld verdween wat naar de achtergrond.

Profiefoto van Mariska Daalderop, eigenaar van spirituele praktijk By Seven in Oss. Mijn werk is mijn zielsmissie. Het volgen van opleidingen en cursussen hebben mij verder gebracht in mijn mediumschap en persoonijke groei.

Een aantal jaren, en behoorlijk wat levenservaring verder, voelde ik dat ik er klaar voor was om dat te gaan doen wat voor mij als kind al zo vanzelfsprekend was. Samen met de spirituele wereld de mens op aarde helpen. Ik ben iemand die heel zuiver wil werken en graag op een professionele en heldere manier wil leren om via deze weg anderen te helpen. Daardoor heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen en cursussen mogen volgen die mij flink vooruit gebracht hebben in mijn Mediumschap en persoonlijk groei.

 

Mijn ontwikkeling als mens en Spiritueel Coach zal nooit stil komen te staan. Ik daag mezelf elke dag en in elke situatie uit om naar binnen te kijken en te voelen wat ik nodig heb. Ik ben van mening dat ik mijn klanten en geliefden alleen maar goed kan helpen en begeleiden als ik zelf daarin het voorbeeld ben. Dus niet stil te staan of te blijven hangen in het verleden, maar jouw leven te leven vanuit zelfreflectie, vertrouwen en liefde. Ik heb door de opleidingen en het echt leren (durven) kijken naar mezelf een flinke sprong gemaakt, waardoor ik als mens ook anders in het leven ben gaan staan.

 

Foto van een wit engelen veertje. Spiritueel symbool, contact me engelen, boodschap van het universum.
Profiefoto van Mariska Daalderop, eigenaar van spirituele praktijk By Seven in Oss. Mijn werk is mijn zielsmissie. Het volgen van opleidingen en cursussen hebben mij verder gebracht in mijn mediumschap en persoonijke groei.

Uiteraard vind ik het ook heel fijn om met andere zaken in het leven bezig te zijn. Dat houdt mezelf in balans. In wandelen, muziek luisteren, lezen en mediteren vind ik mijn rust. Met mijn dochter, vriend, familie en vrienden breng ik graag mijn vrije tijd door. Mijn vakanties breng ik het liefst door op eilanden, waar ik lekker rond kan rijden, de omgeving kan ontdekken en me kan opladen op het strand in de zon met mijn voetjes in het zand. Lekker dansen op een festival of een feestje is voor mij echt op- en ontladen. Ook hou ik me graag bezig met beauty, mode en het gezellig aankleden van mijn huis. 

 

Heb je het gevoel dat ik je verder kan helpen, dan ontmoet ik jou graag in mijn praktijk!