Spirituele relatie therapie

Kom je er als stel of echtpaar samen niet meer uit, maar wil je allebei weer de liefdevolle verbinding tussen elkaar voelen? Ik help jullie heel erg graag! 
Na een intake gesprek, en mij te hebben afgestemd op jullie energie, kunnen we samen aan de slag gaan. Ik begeleid jullie door middel van gesprekken en oefeningen naar een mooie hartsverbinding, zodat de liefde tussen jullie weer meer en meer aantrekt.

Het verschil met een reguliere relatietherapeut is dat ik als spiritueel relatietherapeut samen met jullie werk om naar de hartsverbinding toe te gaan, daar waar de liefde echt voelbaar is. Daarom begeleid ik jullie allebei om zoveel mogelijk uit het hoofd te gaan en weer te verbinden met het hart.
Jullie zullen daarvoor ook huiswerkopdrachten en -oefeningen meekrijgen om samen al een mooie stroming op gang te krijgen. Deze oefeningen en opdrachten kunnen al heel veel in werking zetten.

Tevens begeleid ik tweelingzielen die samen een mooie relatie willen opbouwen en meer inzicht willen krijgen in hun proces.

Ik adviseer minimaal 4 sessies voor het beste resultaat.

Investering per sessie: € 130,00 duur: 90 minuten

 

Foto van de zee met daar boven rotsten in de vorm van een hart. Deze afbeelding past bij de spirituele relatie therapie waarin Mariska naar de hartsverbinding toewerkt zodat de liefde weer aantrekt.