Spirituele stervensbegeleiding

De dood hoort bij het leven, je kunt er niet omheen. Maar wat als je weet dat je binnenkort zult sterven en je weet niet hoe je je daarop moet voorbereiden, of je voelt een enorme angst voor de dood? Ik kan je hierbij begeleiden. 

 

Door middel van gesprekken die plaats zullen vinden op een plek die voor jou prettig voelt, kan ik je helpen om wat meer rust te krijgen naar de overgang van aarde naar gene zijde. Ik ben er voor jou en jouw wensen. Het doel is om je uiteindelijk te begeleiden naar een vredig sterven. Dit kan door middel van gesprekken, meditaties, oefeningen en je hulp te geven om jouw wensen omtrent de uitvaart op papier te zetten.

 

Ook kan ik er voor je zijn tijdens het overlijden. Ik maak daarbij contact met mijn gidsen en via hen word ik weer begeleid in wat ik mag doen tijdens het stervensproces. Deze samenwerking gaat heel liefdevol en rustig waarbij jij centraal staat.

Mocht je hierover meer willen weten, neem dan contact met mij op. We kunnen dan rustig de mogelijkheden en het tarief daarvoor bespreken.

Foto van de zee met een zonsondergang in pastel tinten. Als spiritueel stervensbegeleider kan ik je helpen met jou voor te bereiden op de dood. Door middel van gesprekken, meditaties en oefeningen kan ik jou helpen om meer rust te krijgen met de overgang