Reading

Je kunt een afspraak voor een reading maken als je in contact wilt komen met overleden dierbaren, maar ook als je meer inzicht wilt hebben in onder andere de liefde, het werk, het gezin of zaken waar je op dat moment tegenaan loopt. Mijn ervaring is dat er bijzonder mooie boodschappen door mogen komen. Zowel voor jou, als voor de overleden dierbare kan dit helend werken en biedt het troost in jouw rouwproces en geeft het inzicht op jouw levenspad.


Ik werk het liefst zo neutraal mogelijk en zonder foto. Soms vraag ik wel om een foto op te sturen of mee te nemen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een reading op afstand  of als je voor jouw kind(eren) komt. Ik vraag jou dan om  een foto van jouw kind mee te nemen als hij/zij zelf niet mee komt. Voor kinderen vanaf  de leeftijd van 14 jaar heb ik wel zijn/haar toestemming nodig.  

 

Bij een reading van een uur maak ik contact met overleden dierbaren. Zij begeleiden mij vaak verder. Hierbij komen veel onderwerpen aan bod, denk hierbij o.a. aan werk, relaties, kinderen, wonen en hoe het met je energie gesteld is.

Bij een reading van een half uur nodig ik je graag uit om 2 à 3 concrete vragen te stellen waarop ik mij kan afstemmen. 
Ik streef ernaar om zoveel mogelijk op tijd te werken.

Investering: € 100,00 duur: 60 minuten
Investering: € 50,00 duur: 30 minuten

Wil je een langer consult? Per 15 minuten is de investering €25,00 extra.

Afbeelding van de 7 chackra's. Wanneer je meer inzicht wilt in de liefde, het werk, het gezin of andere zaken waar je tegenaan loopt dan kan ik contact maken met overleden dierbaren om waar te nemen wat zij door willen geven. De mooie boodschappen die doo