Reading

Je kunt een afspraak voor een reading maken als je meer inzicht wilt hebben in onder andere de liefde, het werk, het gezin of zaken waar je op dat moment tegenaan loopt. Tevens kan ik contact maken met overleden dierbaren om waar te nemen wat zij door willen geven. Mijn ervaring is dat er bijzonder mooie boodschappen door mogen komen. Zowel voor jou, als voor de overleden dierbare kan dit helend werken en biedt het troost in jouw rouwproces.

 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om foto’s of voorwerpen te readen, zowel van degene die overgegaan zijn als de mens op aarde (van deze laatste heb ik vanaf  de leeftijd van 14 jaar wel zijn/haar toestemming nodig).  Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een reading op afstand of als je tegen problemen aan loopt bij het opvoeden. Je neemt dan een foto van jouw kind mee naar de afspraak.

 

Bij een reading van een uur maak ik contact met overleden dierbaren. Zij begeleiden mij vaak verder. Hierbij komen veel onderwerpen aan bod, denk hierbij o.a. aan werk, relaties, kinderen, wonen en hoe het met je energie gesteld is.

Bij een reading van een half uur nodig ik je graag uit om 2 à 3 concrete vragen te stellen waarop ik mij kan afstemmen. 
Ik streef ernaar om zoveel mogelijk op tijd te werken.

Investering: € 95,00, duur: 60 minuten
Investering: € 47,50 , duur: 30 minuten

Wil je een langer consult? Per 15 minuten  is de investering € 23,75 extra.

Afbeelding van de 7 chackra's. Wanneer je meer inzicht wilt in de liefde, het werk, het gezin of andere zaken waar je tegenaan loopt dan kan ik contact maken met overleden dierbaren om waar te nemen wat zij door willen geven. De mooie boodschappen die doo