Healing

Ik mag werken met de Avalon ELA energie. ELA staat voor Egypte, Lemurië en Atlantis. De energie in deze gebieden is ooit zeer hoog en zuiver geweest, maar helaas door misbruik  weer terug getrokken. Langzaam aan komt deze energie weer terug naar de aarde. Het is bijzonder mooi en ik ben zeer dankbaar dat ik hiermee mag werken. Het werkt zuiverend, helend en het geeft je energie. Het kan ondersteunend werken in een genezingsproces, want het activeert het zelfhelend vermogen. Maar ook voor mensen met een burn-out werkt het bevorderend voor hun energie.

 

Tijdens deze sessie start ik met het afstemmen op jouw energie en lichaam. Ik neem dan waar of er stoorvelden zitten of gebieden in jouw lichaam zijn die extra aandacht kunnen gebruiken. Daarna zal de healing plaatsvinden d.m.v. de energie die door mijn handen stroomt. Je hoeft daar zelf niets voor te doen, dan alleen ontspannen te zitten. Na deze healing stem ik mij weer af op jouw energie en lichaam en zal dan te zien krijgen wat de healing voor jou heeft mogen doen. Zo nodig geef ik je dan nog wat advies mee.

Voor het beste resultaat wil ik je graag uitnodigen voor enkele behandelingen. Denk daarbij aan ongeveer 4 à 5  behandelingen met een tussenpose van ongeveer 4 à 6 weken.  Dit kan per persoon verschillen. Je ontvangt hierover van mij een passend advies.

Bij een healing van een uur start ik eerst met een korte reading. 
Bij een healing van een half uur start ik direct met de healing.
De eerste sessie is altijd een uur, de sessies daarna zijn een half uur.

Investering: € 100,00 duur: 60 minuten
Investering: € 50,00 duur: 30 minuten